Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 09:55

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά. Μέσα στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας σχολείου - οικογένειας, διοργανώνουμε για ενδέκατη  συνεχή χρονιά τις «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας»

Στις συναντήσεις αυτές θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε θέματα καθημερινά που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σε σχέση με τον γνωστό - άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.

Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη, από τις 10 Φεβρουαρίου ως και τις 19 Μαΐου 2016, από τις 18:30 ως τις 20:30 θα συναντιόμαστε στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας, στους Ελαιώνες Πυλαίας, όχι μόνο για να ακούσουμε καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες, αλλά και για να αφουγκραστούμε, να συζητήσουμε και να εκφράσουμε τις απορίες και τους ιδιαίτερους προβληματισμούς  μας.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή και η συνεργασία σας θα συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής, της ανάπτυξης και της συμπεριφοράς των παιδιών μας.

Παρατηρήσεις

• Παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στη γραμματεία του σχολείου

• Τηλέφωνο 2310-300002 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος

• Δυνατότητα συμμετοχής σε όσες από τις συναντήσεις επιθυμείτε

• Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους γονείς της πόλης μας

• Τις ώρες των συναντήσεων υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στον χώρο του σχολείου.

 

Περισσότερες πληροφορίες :http://www.protypa.gr/frontend/article.php?aid=58&cid=74

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 16:25