Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 15:17

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ - Διεθνές online Εκπαιδευτικό Συνέδριο: REAL WORLD· REAL EDUCATION

Real World· Real Education 

 

Διεθνές online Εκπαιδευτικό Συνέδριο

 

Το Σχολείο μας διοργανώνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο με τον τίτλο «REAL WORLD – REAL EDUCATION» με σημαντικούς προσκεκλημένους επιστήμονες και Visionary Leaders της παγκόσμιας εκπαιδευτικής και καινοτόμου κοινότητας. 

 

Σκοπός του Συνεδρίου μας είναι να αναδείξουμε τις τάσεις της Εκπαίδευσης πέρα και πάνω από το στενό σχολικό περιβάλλον καθώς και τον ισχυρό ρόλο των εταιριών στο νέο παγκόσμιο οικοσύστημα, όπως αυτό αναπτύσσεται με άξονα τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης αλλά και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. 

 

 

 

Απευθύνεται σε γονείς που ζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το Σύγχρονο Σχολείο στα παιδιά τους, φοιτητές και μαθητές με ανήσυχο και καινοτόμο πνεύμα, εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην Εκπαίδευση, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νέες εκπαιδευτικές εφαρμογές και προγράμματα.

 

 

 

Το Συνέδριο έχει προσκληθεί να προλογίσει η Υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως. Κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου είναι δύο από τους πλέον διακεκριμένους επαγγελματίες στον τομέα τους. Ο Γερμανός Andreas Schleicher, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Δεξιοτήτων, Ειδικός Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ, και ο Ελληνοαμερικανός Richard E. Boyatzis, Καθηγητής Οργανωτικής Συμπεριφοράς, Ψυχολογίας και Γνωστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve των Η.Π.Α. 

 

 

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τεχνολογικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, εργαλεία STEAM, εφαρμογές ρομποτικής, λύσεις peer-to-peer, καινοτόμα προϊόντα μεγάλων εταιρειών, gamification, Digital Assistants (AI) στις τάξεις, νεανική επιχειρηματικότητα αλλά και το φαινόμενο της αυξανόμενης βίας, που απασχολεί όλο και συχνότερα την κοινωνία. Παράλληλα, προσεγγίζονται θέματα που αφορούν στην ενσυναίσθηση, τη συναισθηματική αλληλεπίδραση και τις σημαντικές Αξίες και Στάσεις Ζωής σε μια εποχή που κατευθύνεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις.  

 

 

 

 Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν
 Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής: https://conference.doukas.edu.gr/

 

 

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Επικοινωνίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο 210 6186000 (εσωτ. 0426 και 0436) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ                                                                                                  ΕΓΓΡΑΦΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 15:40