Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:39

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Κύριο

 

Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών;

Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων

από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας

11-12 Φεβρουαρίου 2021

Το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο για μαθητές Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων, στις 11-12 Φεβρουαρίου 2021, με θέμα «Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή του Σχολείου σας στον σύνδεσμο: https://www.haef.gr/synedria/thermopylesalamina).

Επισυνάπτονται η Προκήρυξη του Συνεδρίου, Δήλωση Συγκατάθεσης των γονέων για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο συνέδριο και Επιβεβαίωση του Διευθυντή/της  Διευθύντριας του Σχολείου ότι έχει συγκεντρώσει τις συγκαταθέσεις των γονέων. Στα έντυπα αυτά θα βρείτε όλες τις οδηγίες για τη συμμετοχή του Σχολείου σας στο συνέδριο.

 

Πληροφορίες: κα Λίζα Στρούτζα, τηλ. 2106798145, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 12:05