Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 12:28

Ημέρες Παιδείας - Εννέα Συναντήσεις για την αριστεία

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εννέα Συναντήσεις για την αριστεία

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη οργανώνουν εννέα συναντήσεις με θέμα την ακαδημαϊκή αριστεία. Αντικείμενο των συναντήσεων αποτελεί η διερεύνηση, η υποστήριξη και η προώθηση εκπαιδευτικών πολιτικών  και πρακτικών για την ακαδημαϊκή αριστεία. Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν μια σειρά θεμάτων όπως, οι διαφορετικές οπτικές της αριστείας, η ανίχνευση και υποστήριξη των δυνατοτήτων και των δυσκολιών των μαθητών, η εκπαίδευση παιδιών με υψηλές ικανότητες και οι καλές διδακτικές πρακτικές στα επιμέρους γνωστικά αντικείμενα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στο διάστημα από 16 Ιανουαρίου 2017 έως 27 Μαρτίου 2017, εκτός της τρίτης συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/1. Τόπος των συναντήσεων το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30 και το κτίριο Παλαμά, Ακαδημίας 48, Χρόνος 6μμ – 8μμ.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, για τις παραπάνω συναντήσεις, σχετικά με την αριστεία, σας αποστέλλουμε:

1. Το πρόγραμμα των συναντήσεων

2.  Το θέμα και τους μετέχοντες της 1ης συνάντησης, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, 6μμ, αίθουσα Αργυριάδη, Κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30.

Δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj0kNQr4QAyuWgyZDaTacAYgwnncShIoBG0RhDDwkzsRo2_g/viewform?c=0&w=1

 

2 συνημμένα

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 12:56