Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 10:49

Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες «ακτίς ονείρου 2016»

 

Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες  «ακτίς ονείρου 2016»

 

Ας αφήσουμε μια ακτίδα ονείρου να φωτίσει τις καρδιές μας...

Για 16η συνεχόμενη χρονιά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου 2016», τη  μοναδική θεατρική συνάντηση που πραγματοποιείται με συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και παιδικών θεατρικών ομάδων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με την άδεια και υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων 

 

Μια γιορτή για το Θέατρο, την ελπίδα, το όραμα, το όνειρο, τη χαρά, το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. 

Μια γιορτή θεσμός που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ από τις 24 μέχρι τις 29 Μαΐου 2016.

750 μικροί ηθοποιοί  από 28 Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και  Θεατρικές  παιδικές ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο με καθημερινές παραστάσεις θα μας παρουσιάσουν τη δική τους οπτική, τον κόπο και το όραμά τους, τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, τον αυθορμητισμό και την απλότητα, την αλήθεια της παιδικής ψυχής.

Τις 32 θεατρικές παραστάσεις θα  παρακολουθεί ειδική κριτική επιτροπή που αποτελείται από κριτικό θεάτρου, θεατρολόγους, ηθοποιούς, δημοσιογράφους και  εκπαιδευτικούς, η οποία αξιολογεί και κρίνει τα έργα. Επίσης το κοινό της κάθε παράστασης  έχει την δυνατότητα να την  βαθμολογήσει.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους. Όσα χρήματα  συγκεντρώνονται από την προαιρετική εισφορά των θεατών, μπαίνουν στον κουμπαρά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.  

 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.protypa.gr/frontend/article.php?aid=1558&cid=95

 

Κρατήσεις θέσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2310300002

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 14:27