Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 13:41

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Κύριο

 

Αθήνα,14 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων συμπαρίσταται και συμπάσχει στη μεγάλη δοκιμασία του τουρκικού λαού που επλήγη από μια πρωτόγνωρη φυσική καταστροφή.

Εκφράζοντας  την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο λαό της Τουρκίας, που αυτή τη στιγμή χρειάζεται επείγουσα και ουσιαστική στήριξη των πληγέντων, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων δραστηριοποιείται για τη στήριξη των σεισμοπλήκτων στην Τουρκία.

Από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Τουρκίας και με τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων Τουρκίας για να συνεισφέρουμε και εμείς στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας , προσφέροντας υπνόσακους αξίας 10.000 € .

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού που για μια ακόμη φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τον φτωχό λαό.

Προχωρούμε επίσης και καλούμε τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα σε συγκέντρωση ανθρωπιστικής  βοήθειας με αγαθά που είναι απολύτως απαραίτητα αυτές τις ώρες. Τα είδη που χρειάζονται τα ανακοίνωσε η πρεσβεία της Τουρκίας . Ότι μαζεύει το κάθε Σχολείο μπορεί να τα παραδίδει είτε στο προξενείο της Τουρκίας στην Αθήνα είτε να συνεργάζεται με άλλους φορείς που συγκεντρώνουν βοήθεια .

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 13:54