Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 07:47

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECNAIS 9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κύριο

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων είναι μέλος  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εθνικών Ομοσπονδιών Ανεξάρτητων Σχολείων (ECNAIS-European Council of National Associations of independent Schools)  φορέας που εκπροσωπεί τα ανεξάρτητα σχολεία στα ευρωπαϊκά όργανα.

Κάθε χρόνο το ECNAIS οργανώνει ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό συνέδριο το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν στελέχη από όλα τα ανεξάρτητα σχολεία της Ευρώπης. Φέτος, το ECNAIS για μια ακόμη φορά εμπιστεύτηκε τον Σύνδεσμό μας για να το οργανώσει, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά. Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο The Met Hotel από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2022. 

Θέμα του Συνεδρίου είναι:        

«ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ»

Πρόκειται για ένα θέμα εξαιρετικά σημαντικό, διότι οι κοινωνικές-οικονομικές-πολιτιστικές αλλαγές  θέτουν τις βάσεις για μια νέα τάξη πραγμάτων και η πανδημία COVID 19 διατάραξε αρκετές από τις κοινωνικές σταθερές αλλάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα όλων μας.

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους και την ομιλία τους η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 09:56