Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 15:24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ " Ποιοι λένε ψέματα και ποιοι κάνουν γκάφες !!!" Κύριο

Αθήνα , 22 Ιουλίου 2020

Απάντηση στα ψέματα των συνεταίρων ΟΙΕΛΕ - ΣΥΡΙΖΑ (Γαβρόγλου) από τους γονείς των Ιδιωτικών Σχολείων

 

1. Διάψευση  Συλλόγων Γονέων  Ιδιωτικών Σχολείων στα ψέματα της ΟΙΕΛΕ 

Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδος απαντά στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ που έκανε λόγο για «μαϊμού Επιτροπή Γονέων»

Με ανακοίνωση της, η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδος απαντά στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ που έκανε λόγο για «μαϊμού Επιτροπή Γονέων» απορρίπτοντας τους «διαλαμβανόμενους σε αυτό ισχυρισμούς ως απολύτως ανακριβείς και σημειώνει ότι και οι 34 Σύλλογοι Γονέων που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου της 17/7/2020 σχετικά με το σχέδιο νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση έχουν εκλεγμένα Διοικητικά Συμβούλια και συντάσσονται με τις θέσεις του Δελτίου Τύπου».

Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων απορρίπτει τις κατηγορίες της ΟΙΕΛΕ και αναφέρει επίσης ότι το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος - Pierce συνυπέγραψε την αρχική ανακοίνωση της Επιτροπής με την οποία εκφράζονταν η στήριξη στο νέο νομοσχέδιο που προωθεί η υπουργός Παιδείας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε χθες και ο Σύλλογος Γονέων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Pierce.

 

2. Διάψευση του Συλλόγου Γονέων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Pierce στα ψέματα της ΟΙΕΛΕ 

Σύλλογος Γονέων Pierce: Συνυπογράψαμε το κείμενο στήριξης του νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση. 

Ο Σύλλογος Γονέων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Pierce ενημερώνει ότι ποτέ δεν απαίτησε να αποσυρθεί το όνομά του από το Δελτίο Τύπου των 34 Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Pierce έχει συμφωνήσει και ομόφωνα ψηφίσει και συνυπογράψει το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου στηρίζοντας τη Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων.  Ζητούμε από τα ΜΜΕ που έχουν αναρτήσει τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις να επανορθώσουν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Pierce

 

Πως τους λένε αυτούς που λένε ψέματα ;; ΨΕΥΤΕΣ !!!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 15:45