Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 12:42

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Επιβεβαίωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων

Αθήνα ,29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Επιβεβαίωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων

Το τελευταίο Δελτίο Τύπου της ΟΙΕΛΕ (28-9-2016) επιβεβαιώνει και πάλι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις καταγγελίες του Συνδέσμου μας ότι πίσω από την ψήφιση των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων που στρέφονται κατά των ιδιωτικών σχολείων, βρίσκονται η συντεχνιακή ηγεσία της και οι μεθοδεύσεις της. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφέρεται:

«Σήμερα εγκρίθηκαν από το ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, με τη σύμφωνη γνώμη των αιρετών της ΟΙΕΛΕ, όλες οι προτάσεις των ιδιωτικών σχολείων για διεύρυνση των ωρολογίων προγραμμάτων και για τις παρεκκλίσεις. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν τα αιτήματα των παρακάτω ιδιωτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και δημοτικών»

Άρα, στο εν λόγω ΔΤ ομολογείται ότι τα διευρυμένα προγράμματα σπουδών των ιδιωτικών σχολείων, πέραν του υποχρεωτικού προγράμματος του Υπουργείου, περνούν από διαδικασία έγκρισης από υπηρεσιακά συμβούλια συνδικαλιστών του δημοσίου, στα οποία μάλιστα μετέχουν και συνδικαλιστές εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ! 

Ιδού λοιπόν λαμπρό δείγμα σοβιετικού κρατισμού: σε μια ανοιχτή κοινωνία με ελεύθερη οικονομία, που ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα μέλη ενός κρατικού περιφερειακού συμβουλίου συνεδριάζουν για να ελέγξουν τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν σε μαθητές τους ιδιωτικά σχολεία, υπό τη χειραγώγηση των εγκάθετων κομισάριων της ΟΙΕΛΕ! Και σ’ ανώτερα! 

Πιο επικίνδυνη από την ωμή βία των ερπυστριοφόρων είναι η υφέρπουσα βία που βαθμιαία εκλύεται και υπνωτικά μετεξελίσσεται από νομιμοποίηση αιρετών εκπροσώπων του λαϊκισμού σε καθεστωτισμό. Η παγκόσμια και η ελληνική ιστορία προσφέρουν πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 21:48