Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 11:44

EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017 - ENTRY DEADLINE 3 MAΡΤΙΟΥ 2017

Αξιότιμα μέλη,

 Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων είναι Τιμητικός Υποστηρικτής των φετινών Education Business Awards, στην κριτική επιτροπή των οποίων συμμετέχει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κύριος Χαράλαμπος Κυραϊλίδης. Στόχος των βραβείων που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

 Σας παροτρύνουμε να δηλώσετε πολλαπλές συμμετοχές σε όσες περισσότερες από τις κατηγορίες βράβευσης θεωρείτε ότι αξίζετε να πάρετε βραβείο. Θεωρούμε ότι αναδεικνύοντας το έργο των Ιδιωτικών Σχολείων μέσω των Education Business Awards, θα ωφεληθεί η εικόνα τόσο του Σχολείου σας όσο και του Κλάδου μας συνολικά. Πιστεύουμε ότι αν ο κλάδος μας αποσπάσει πολλά βραβεία από διαφορετικές κατηγορίες, θα αναδειχθεί η δυναμική των Σχολείων μας και η ουσιαστική συνεισφορά τους στην ποιοτική ανάπτυξη του Ανθρωπίνου Κεφαλαίου της χώρας.   

 Στο πλαίσιο της τιμητικής υποστήριξης των βραβείων, εξασφαλίσαμε για τα μέλη του Συνδέσμου ειδική τιμή για κάθε 5 συμμετοχές στα 750€ (έναντι αρχικής 850€ / η τιμή της μιας συμμετοχής είναι 250€).

 Αναλυτικές πληροφορίες για τα Education Business Awards μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.educationbusinessawards.gr ή στο συνημμένο αρχείο.

 Πληροφορίες: Μαίρη Καλλιφείδα, Τ: 210-6617777 (εσ. 1 15) E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 11:54