Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 12:14

Βράβευση δικηγορικής εταιρείας Γ.Λαζαράκος & Συνεργάτες για το έργο συμμόρφωσης των Ιδιωτικών Σχολείων με το ΓΚΠΔ Κύριο

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η απονομή στη δικηγορική εταιρεία -  L&L Law Firm -   του πρώτου βραβείου ("winner") στα Business Law Awards 2021 για το έργο συμμόρφωσης των Ιδιωτικών Σχολείων της Χώρας με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν 22 έγκριτοι  δικηγόροι, γεγονός που προσδίδει στη διάκριση ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Λαζαράκου στον προσωπικό του λογαραριασμό στο facebook :

"Η διάκριση της δικηγορικής μας εταιρείας με την απονομή του πρώτου βραβείου ("winner") στα Business Law Awards 2021 για το έργο συμμόρφωσης 55 ιδιωτικών σχολείων της Χώρας με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων αποτελεί μεγάλη χαρά και προπάντων μεγάλη τιμή.

Το έργο ανατέθηκε από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων και ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικό, αφού αφορά σε πλήθος (ευαίσθητων) προσωπικών δεδομένων και επηρεάζει άμεσα 120.000 οικογένειες μαθητών και του προσωπικού των σχολείων σε όλη την Ελλάδα. Η Ομάδα μας ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις του έργου και, σε άριστη συνεργασία με τους εντολείς της, σχεδίασε ένα καινοτόμο «νομικό εργαλείο» με ολοκληρωμένες πρακτικές λύσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση σειράς ζητημάτων που προκύπτουν καθημερινά κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

- Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συναδέλφους μου στην κριτική επιτροπή για την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

- Ένα επίσης μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων και στα 55 ιδιωτικά σχολεία που μας εμπιστεύτηκαν το έργο συμμόρφωσής τους με τον ΓΚΠΔ. 

- Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμη μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει σε όλους τους συναδέλφους της δικηγορικής εταιρείας, που συνέβαλαν με την υψηλή επιστημονική τους εξειδίκευση στην πραγματοποίηση αυτού του δύσκολου και απαιτητικού έργου."

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 09:37